Je restaurant weer open? Verkoop meer met drukwerk na de lockdown!

Of de lockdown te lang duurt of niet, laten we ons daar niet aan wagen. Er komt een dag dat we met elkaar de eerste stappen weer zetten naar “normaal” of het nieuwe normaal. Bij DWCPRINT zijn we er in ieder geval klaar voor. We helpen jullie graag met inspiratie, om na de lockdown met gierende banden uit de startblokken te komen.

Dat drukwerk altijd nog belangrijk is in de marketingmix is niets nieuws. Digitale schermen vervangen niet de verkoop aan tafel, of de menukaart die je in het zomerzonnetje krijgt van de gastheer of vrouw. Wij hebben een aantal leuke producten voor je op een rijtje gezet waar je wellicht zelf nog niet aan hebt gedacht.

Tafelkaarten of tabletalkers

Promoot een speciaal biertje, of een lokaal gerecht is een tafelkaart. Ook al heb je een restaurant met een beperkt aantal tafeltjes, een tafekaartje drukken blijft mogelijk. Wij drukken tafelkaarten als vanaf 1 exemplaar en doen dat zo snel dat je zelfs wekelijks van uiting kan wisselen. Echt geschikt voor buiten zijn ze niet, want wegwaaien doen ze wel.

Tip: Promoot een speciaal product waarop je net wat extra kan verdienen. Of promoot bijvoorbeeld de mogelijkheden voor feesten en partijen.

Menu- of ijskaarten laten drukken (ook voor buiten)

Een nieuwe kaart na de lockdown met heerlijke zomerste gerechten of wellicht een prachtige ijskaart? Voor buiten beschikken we over menukaarten die waterbestendig zijn en die dus rustig een buitje met regen overleven. Makkelijk als je niet bij iedere druppel je terras leeg wil halen. Ook deze kaarten zijn weer te bestellen vanaf oplage één, en kunnen we zelfs eenvoudig vanuit een Word document afdrukken. Meer informatie over het aanleveren vanuit Word is hier te vinden.

Tip: Wellicht een kleine kaart voor het terras? Laat die dan op een van onze watervaste materialen drukken.

Flesje van het huis? Bied hem aan met een flessenhanger

Flesje water van het huis, of wellicht aan tafel extra verkoop stimuleren door een mooi flesje rode wijn op tafel aan te bieden? Combineer dit dan met een een flessenhanger of een halslabel. Je ontwerpt deze helemaal in eigen stijl en kan deze ook weer bestellen vanaf oplage één.

Tip: Natuurlijk kan je er ook een leuke actie aan hangen. Klant die het label meenemen en aan vrienden of familie overhandigen krijgen bijvoorbeeld de eerste consumptie gratis, of 10% korting op een voorgerecht.

Kleed je terras gezellig aan

Je terras moet gezelligheid uitstralen, een mooie parasol of zitzak dan al helpen bij het aankleden van je terras. Maak bijvoorbeeld een gave zit of speelhoek voor die kinderen met supergrote zitzakken. Uiteraard bedrukt in je eigen stijl, of met je eigen logo. Maar ook een bedrukte parasol met eigen logo is natuurlijk een mooie optie om je aanzicht vanaf de openbare weg te vergroten. Nog meer promotie maken? Overweeg om dan ook eens te kijken naar vlaggen en beachvlaggen.

Hulp nodig bij het ontwikkelen van een uiting? Bij DWCPRINT staan we graag voor je klaar, we zijn geen grafisch vormgevers maar kunnen op verzoek wel wat mooie voor je in elkaar draaien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

ajax-loader